Projectar tuits i hashtags d’un esdeveniment amb VisibleTweets

Quan es fan esdeveniments i fires, cada cop és més habitual que fem servir un “hashtag” o etiqueta de Twitter per a donar visibilitat de l’acte a les xarxes socials i fer-ne més fàcil el seguiment.

Potser heu vist (en algun d’aquests esdeveniments, en algun concert o a la televisió, per exemple) com hi ha pantalles i projeccions a on van apareixent els tuits que es van publicant però només els relacionats amb l’esdeveniment i no altres. La veritat és que és una forma molt xula de promocionar el nostre esdeveniment i, a la vegada, d’informar als assistents del que està passant i com s’està vivint a les xarxes socials.

Doncs una eina molt fàcil i molt pràctica per mostrar en una pantalla o projectar els hashtags del nostre esdeveniment és el Visible Tweets, una eina online totalment gratuïta i de funcionament molt senzill.

L’únic que hem de fer és accedir a http://visibletweets.com/ i escriure el hashtag del que vulguem mostrar els tuits i clicar al botó “Go” (poseu el hashtag amb el símbol # al davant, com al Twitter):

visibletweets.com pàgina inicial

Pàgina d’inici de visibletweets.com

Es poden fer servir més opcions com per exemple visualitzar només els tuits d’un compte en concret (posant a davant del nom de l’usuari “from:”), per exemple:

posem from botiguersonline a visibletweets.com

Només tuits de @botiguersonline a visibletweet.com

exemple de com es veuria la projecció dels tuits

Exemple del funcionament de visibletweets

Si cliqueu la opció “Go Fullscreen” que us apareix a la part inferior dreta de la pantalla, podreu fer que la visualització dels hashtags ompli tota la pantalla sencera i ja ho tindreu tot llest per projectar-ho o posar-ho en un monitor al vostre estand.

Us animem a que investigueu l’eina i feu proves perquè té moltes més possibilitats de les que us expliquem aquí.

No dubteu a preguntar-nos qualsevol cosa a botiguersonline@gmail.com !

 

Bio Josep Jurado

Josep Jurado és Enginyer Aeronàutic i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Expert en incorporar les noves tecnologies als negocis evitant complicacions a les companyies. Col·labora amb qualsevol empresa o professional autònom que ho demani per ajudar-los a incorporar diversos tipus d'eines tecnològiques que millorin la productivitat del seu negoci i actua com a dinamitzador en projectes tecnològics estancats.