Espiral 108

ESPIRAL 108 TERÀPIES NATURALS

Activitats pel benestar i la salut i teràpies naturals
Francesc Macià, 135 – Esparreguera
619736660
info@espiral108.net

Horari

Matins de 10 a 13 h
Tardes de 17 a 20 h
Dissabte matí obert

A l’Espiral 108 no som només una Botiga, som un centre de salut on es poden venir a practicar deferents activitats relacionades amb l’exercici com el Pilates i la pràctica de disciplines mil·lenàries com son el Tai Chi i el Ioga entre d’altres. Al mateix temps hi ha un ventall de Teràpies des de Quiromassatge, Osteopatia, Homeopatia, Acupuntura, Flors de Bach, Constel·lacions Familiars, etc. per tal de trobar el benestar físic, emocional i espiritual.


Ver mapa más grande

Marques que hi trobareu

Pharmadiet
Trepat diet
Alfred Vogel
Mon
Espiral 108

Productes que hi trobareu

Productes Naturals relacionats amb l’alleujament del dolor articular i amb la salut en general.

Per què comprar-hi?

Doncs perquè en un mateix lloc troba les dues vessants, la de practicar un mateix l’activitat que mes li agrada, i també el que els professionals podem fer per ell en quant a teràpies naturals.
A banda de que tot, l’equip són gent altament qualificada per exercir la seva especialitat.
També pels 8 anys d’experiència que ens acrediten.

Història de la botiga

Fa 8 anys dos amics teníem un projecte que ens semblava molt ambiciós, però vam decidir fer-lo realitat, d’aquí va néixer Espiral 108 Teràpies Natural.
Amb l’esperit d’oferir un servei que aleshores no existia, des de llavors ha passat molta gent per aquí tant com a pacients i com a practicants de les activitats com també dels diferents tallers que organitzem molts caps de setmana. Gràcies a tots els que en un moment o altre heu format i formeu part de l’espiral 108. Vosaltres ho feu possible.

L’equip:

Josep Ramon Blasco i Lluïsa Paulo
)

Bio Josep Jurado

Josep Jurado és Enginyer Aeronàutic i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Expert en incorporar les noves tecnologies als negocis evitant complicacions a les companyies. Col·labora amb qualsevol empresa o professional autònom que ho demani per ajudar-los a incorporar diversos tipus d'eines tecnològiques que millorin la productivitat del seu negoci i actua com a dinamitzador en projectes tecnològics estancats.