Crea el lloc web gratuït de la teva botiga: 15 minuts, 0 euros

Avui us posarem potser un dels posts més curts però és que no hi ha manera més fàcil per tenir el teu propi lloc web per la botiga que donar-la d’alta a BotiguersOnline.com, no cal fer res més.

Entreu a http://botiguersonline.com/afegiu-la-vostra-botiga-a-botiguersonline-com/ i ompliu el formulari. Veureu que és una mica extens però és perquè volem que el client vegi tota la informació que pugui necessitar en una sola pàgina.

Un cop ompliu el formulari, des de BotiguersOnline.com us demanarem algunes fotos per animar el vostre lloc web, que tindreu disponible en unes 72 hores. Totes les adreces web seran:

botiguersonline.com/elnomdelatevabotiga

Podeu veure alguns exemples a:

http://botiguersonline.com/vilaxics/

http://botiguersonline.com/de-pepas/

Vista de la pàgina amb el formulari a omplir per donar d'alta la vostra botiga

Formulari per omplir a botiguersonline.com per donar d’alta la botiga

 

Recorda: http://botiguersonline.com/afegiu-la-vostra-botiga-a-botiguersonline-com/ per tenir el teu propi lloc web!

Bio Josep Jurado

Josep Jurado és Enginyer Aeronàutic i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Expert en incorporar les noves tecnologies als negocis evitant complicacions a les companyies. Col·labora amb qualsevol empresa o professional autònom que ho demani per ajudar-los a incorporar diversos tipus d'eines tecnològiques que millorin la productivitat del seu negoci i actua com a dinamitzador en projectes tecnològics estancats.