CLICTV.CAT

CLICTV.CAT

Publicitat i Pantalles dinàmiques
c/ Carresclet, 1 – Vilanova del Camí
607636320
clictv@lapublicitat.netHorari

de dilluns a dissabte
Matins de 9h a 14h
Tardes de 17h a 20h

clictv.cat i lapublicitat.net les teves promocions dinàmiques a través de la creació del teu propi canal de TV.
CREACIÓ DE LA TEVA. Una visió panoràmica i per descomptat positiva sobre les àmplies possibilitats que té el sistema clictv.cat pels locals que decideixen disposar d’aquest sistema de cartelleria digital.


Ver mapa más grande

Marques que hi trobareu

clictv.cat – lapublicitat.net

Productes que hi trobareu

Promoció en pantalles dinàmiques, vídeo comercial, disseny gràfic, promocions comercials, campanyes publicitàries, patrocinis, fotografia.

Per què comprar-hi?

Per què és la millor i més econòmica manera de promocionar el teu negoci local. La cartelleria digital de clictv-Pantalles Igualada, es destaca dels sistemes habituals de la cartelleria comuna, pel dinamisme de les seves informacions i la senzillesa d’operativitat en el seu ús, que el fa idoni per a realitzar campanyes publicitàries exteriors, però també de promocions internes del propi establiment.

Història de la botiga

Quinze anys oferint productes de comunicació i publicitat.

El nostre producte és pioner en la comunicació visual, informació i generador de marca: clictv.cat; d’ençà la seva creació a l’octubre del 2009, ha tingut fins ara prop de 30.000 visites i més de 65.000 pàgines vistes; 90.068 visualitzacions del seu canal a YouTube del Grupclic amb més de 400 vídeos publicats. És un producte més de lapublicitat.net, la empresa anoienca que realitza, a més, campanyes publicitàries, de promoció, disseny gràfic i projectes web des de 1997, sota la direcció de Manel Caparrós.
En l’actualitat lapublicitat.net té els drets d’explotació comercial de les 8 pantalles del Mercat Municipal de La Masuca, que ja actua com a canal intern tot comercialitzant la publicitat de diversos clientes presents a Igualada i comarca. Fa només uns dies que hem incorporat a les nostres pantalles dos punts més, molt importants: Pantalla “mosaic” a la Rambla cantonada c/ Garcia Fossas i c/ de l’Argent cantonada plaça de l’Ajuntament.
Abans però lapublicitat.net havia editat La Revista de l’Anoia i La Tele i també dirigit i comercialitzat la publicitat de les emissores de ràdio i TV: Ràdio Igualada, Anoia Ràdio, TV Igualada, Ràdio Nova i Montbui Ràdio, aquestes dues últimes al llarg de 8 anys en la direcció programàtica i comercial.

L’equip:

Manel Caparrós Duran


Bio Josep Jurado

Josep Jurado és Enginyer Aeronàutic i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Expert en incorporar les noves tecnologies als negocis evitant complicacions a les companyies. Col·labora amb qualsevol empresa o professional autònom que ho demani per ajudar-los a incorporar diversos tipus d'eines tecnològiques que millorin la productivitat del seu negoci i actua com a dinamitzador en projectes tecnològics estancats.