Fabricants

Proveïdors

Preu reduït! Andulación - Pack 10 sesiones Ampliar

Andulación - Pack 10 sesiones

Globalmédic (Abrera)

Nou

Pack de 10 sessions de teràpia d'Andulació - presencial a: Globalmédic (Abrera)

Més detalls

Especificacions

Disponible per a entrega a domiciliNo
Disponible per a recollir a botigaSi
Nom de la botiga:Globalmédic Abrera
Localitat:Abrera - (08630)
AdreçaAntoni Gaudí 55
HorariDe lunes a viernes de 9.30h a 13.00h y de 16.00h a 20.00h
Dies festiusDissabte i diumenge

Més informació

La teràpia d' andulació és una teràpia innovadora, ideada a Alemanya i que va arribar recentment a Espanya i a Globalmédic la incorporem al nostre arsenal de teràpies.
És una teràpia que, en base a una vibració, millora molt la circulació sanguínia de tot el nostre organisme: la macro-circulació (a nivell de venes i artèries) i també la micro-circulació (els capil·lars que porten el reg sanguini als teixits en major profunditat). El que farà la sang és hidratar i nodrir millor les cèl·lules però el que més li agrada al "fisio" respecte a la andulació és que la sang que circula s'emporta tota les substàncies de rebuig del metabolisme cel·lular, que quan s'acumulen són les causants de les inflamacions i els dolors.
En Globalmédic fem uns bons de sessions d' andulació perquè el pacient pugui tenir uns resultats òptims, per tant, l' andulació es pot aplicar de forma aïllada o incorporada al nostre tractament de fisioteràpia.
L' andulació és una teràpia amb diferents usos entre els quals podríem destacar el tractament contra la retenció de líquids per mala circulació, cames cansades i fins i tot insomni o restrenyiment a part del que són dolors musculars, articulars o tendinosos.
El tractament del restrenyiment és gràcies a un cinturó ventral que el que fa és mobilitzar tots els líquids de la zona abdominal afavorint així la movilització de la femta a més de la seva hidratació. Quant a l'insomni, millora molt perquè l' andulació el que fa és hidratar i nodrir millor tot el sistema nerviós central que ajuda al descans.
Per als dolors musculars o articulars, l 'andulació és efectiva degut a la capacitat de mobilització de la sang, que arribarà millor a una major profunditat dels teixits.

Opinions

Escriviu una valoració

Andulación - Pack 10 sesiones

Andulación - Pack 10 sesiones

Pack de 10 sessions de teràpia d'Andulació - presencial a: Globalmédic (Abrera)

Accesoris