Fabricants

Proveïdors

Preu reduït! Servei de telemedicina - retinografia Ampliar

Servei de telemedicina - retinografia

VistaOptica (Esparreguera-Olesa)

Nou

Servei de telemedicina per a la prevenció de la ceguesa mitjançant retinografia.

Vídeo explicatiu:

Més detalls

Especificacions

Disponible per a entrega a domiciliNo
Disponible per a recollir a botigaSi
Nom de la botiga:VistaOptica
Localitat:Olesa de Montserrat - (08640)
AdreçaParc de l´Estatut 12 Local 3 i Anselm Clavè 150 (Olesa) Sant Miquel 3 (Esparreguera)
HorariDe lunes a viernes de 10.00h a 13.00h y de 17.00h a 20.30h
Horari dissabteSábado de 10.00h a 13.30h
Dies festiusDiumenges

Més informació

Servei de telemedicina - retinografia

Un dels nostres principals serveis i pel qual estem apostant molt fort des de les nostres òptiques Jiménez-Lirio és el servei de telemedicina.

Què ens trobàvem fins ara? Que la majoria de la gent, en tenir un problema a la vista, el que fa és venir a l'òptica (està a sota de casa, sempre oberta, és gratuït i t'atenen al mateix moment...)

Fins ara, detectàvem problemes, us enviàvem a l'oftalmòleg i l'oftalmòleg no arriba mai... A la Seguretat Social l'espera és excessiva i mitjançant la sanitat privada, per a qui no té mútua, les visites són cares; ara estem apostant pel servei de telemedicina, que funciona molt bé perquè en la mateixa òptica farem la revisió completa òptica i optomètrica que ja fèiem fins ara i a més revisarem la pressió intraocular i també a fem la fotografia de la retina per veure el nervi òptic, la màcula i tot el reg sanguini de la teva retina.

Podem extrapolar aquests resultats per a detectar possibles hipertensions o degeneracions maculars associades a l'edat, retinopaties diabètiques, glaucoma, etc. Totes aquestes malalties "silencioses" (no ofereixen símptomes) també es detecten mitjançant la retina i no solen donar símptomes fins que ja és massa tard. Per això, des de les nostres òptiques Jiménez-Lirio oferim el servei de telemedicina; enviem els resultats a l'associació de retinòlegs especialitzats Opt - Retina que avaluaran tots els resultats i ens podran oferir un diagnòstic de la retina.

El procés és molt més àgil i ràpid perquè en 24-48 hores tindrem l'informe de resultats amb què sabrem si hi ha algun problema però, a més, és un informe reconegut per la Seguretat Social, amb el que se'ns donarà prioritat en el sistema públic de salut en cas que es detecti algun problema; ja no depenem de llistes d'espera.

Opinions

Escriviu una valoració

Servei de telemedicina - retinografia

Servei de telemedicina - retinografia

Servei de telemedicina per a la prevenció de la ceguesa mitjançant retinografia.

Vídeo explicatiu: