Fabricants

Proveïdors

BotiguersOnline.com

BotiguersOnline.com és una iniciativa que sorgeix al Baix Llobregat amb voluntat d'ajudar a la dinamització dels mercats urbans locals mitjançant la incorporació de les noves tecnologies, especialment, mitjançant la incorporació dels petits comerciants al comerç electrònic.

 

BotiguersOnline.com està format seguint una metodologia de gestió que conjuga els petits equips de persones amb el suport sobre grans proveïdors tecnològics, d'aquesta manera, es centralitza la relació amb els proveïdors tecnològics i la incorporació de la tecnologia per part dels comerciants locals en un equip de treballadors autònoms que s'amplia i es redueix de forma dinàmica dotant les iniciatives de l'entitat de la flexibilitat necessària .

 

BotiguersOnline.com/botiga és un marketplace o mercat virtual en el qual, sota la forma d'una única botiga online, molts comerciants locals poden oferir els seus productes o serveis. Si vol formar part d'aquest mercat i oferir els seus productes a la nostra pàgina no té més que posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant botiguersonline@gmail.com i fer-nos-ho saber.

Avís legal

Les dades identificatives de la botiga en línia de BotiguersOnline.com/botiga són :

Titular : José Maria Jurado Palomares

Domicili fiscal : Carrer Barcelona 25 Planta 1/1 08292 Esparreguera

Número d'identificació fiscal : 47107650Q

Correu electrònic de contacte : botiguersonline@gmail.com