Fabricants

Proveïdors

Condicions d'ús

A BotiguersOnline.com desitgem que la seva experiència de compra a Internet sigui positiva així que si necessita qualsevol aclariment o més informació sobre qualsevol dels punts exposats en aquesta pàgina, no dubti en contactar amb nosaltres a botiguersonline@gmail.com o al telèfon d'atenció al client 647 621 093 i estarem encantats d'ajudar a resoldre les seves qüestions.

Preus

Tots els preus exposats a les nostres pàgines de producte inclouen l'IVA. En el resum de la comanda, apareixeran explicitats la base imposable i import d'IVA corresponent a la totalitat dels articles així com el detall per cada un d'ells.

Sistemes de pagament

A causa de la prioritat que BotiguersOnline.com atorga a la seguretat en els pagaments i transaccions econòmiques a través d'Internet i per garantir la tranquil·litat de totes les parts implicades en el procés de compra, s'ofereixen a l'usuari dos sistemes de pagament principals: PayPal i targetes de dèbit i crèdit "securitzades" (sistemes de pagament Verified by VISA i MasterCard Secure-Code).

Pot consultar més informació sobre Verified by VISA a:

http://www.visaeurope.es/su-tarjeta-visa/compre-en-internet-verified-by-visa/

Pot consultar més informació sobre MasterCard Secure - Code a:

http://www.mastercard.com/es/particulares/securecode-preguntas-frecuentes.html # q1

Targetes de crèdit "securitzades"

En seleccionar com a sistema de pagament la targeta de dèbit o crèdit a BotiguersOnline.com, s'entra al circuit de pagament segur de Verified by VISA o MasterCard Secure-Code depenent de la targeta utilitzada. La passarel·la de pagament de BotiguersOnline.com integra el protocol CES (Comerç Electrònic Segur).

En qualsevol dels dos sistemes de pagament el client és redireccionat a la pàgina web de la seva entitat bancària qui li sol·licitarà un codi de seguretat addicional, és a dir, no serà suficient amb tenir el número de la targeta de crèdit, la data de caducitat i el CVV sinó que serà necessari un codi més de seguretat que li requerirà l'entitat bancària en el moment de realitzar la compra a Internet.

Depenent de l'entitat bancària del client el codi addicional de seguretat pot ser un nombre autoenviat per SMS, un codi de la targeta de coordenades o les dades d'accés a l'apartat online de l'entitat. Per a cada compra aquest codi serà requerit i no es podrà finalitzar cap compra a BotiguersOnline.com sense informar-lo correctament.

En cap cas, sota cap sistema de pagament, cap dada bancària del client passa per BotiguersOnline.com ni per cap dels seus subdominis.

A BotiguersOnline.com apostem decididament per l'eliminació del frau en les transaccions econòmiques a través d'Internet.

Si la targeta de dèbit o crèdit no és una targeta "securitzada", s'ha de contactar amb l'entitat bancària perquè es procedeixi a la securització. A cada entitat el procés és diferent i, a la majoria, es pot realitzar a través d'Internet, però, es pot també fer de manera telefònica o presencial a l'oficina del client.

PayPal

PayPal suposa una de les formes més segures de pagament a Internet ja que evita la necessitat de facilitar la informació bancària del client a cadascun dels comerços, sent únicament PayPal a qui es facilita aquesta informació amb la conseqüent minimització del risc d'ús fraudulent de les dades del client.

Pot consultar més informació sobre PayPal a:

https://www.paypal.com/es/webapps/mpp/what-is-paypal

Garantia

El client ha d'anar al comerç que li fa lliurament del producte per reclamar el compliment de la garantia. El comerç que li va lliurar el producte o realitzar el servei ha de, com a norma habitual, (d'acord amb el Reial Decret Legislatiu 1/2007 del 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i usuaris), respondre de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament.

La garantia serà oferta, en tots els casos, per part del comerç que fa lliurament del producte qui, en alguns supòsits, té tot el dret d' derivar aquesta responsabilitat al fabricant del producte.

Lamentablement, per ser materialment impossible, BotiguersOnline.com no pot oferir als clients la garantia dels productes que comercialitzen els comerços de la nostra botiga online però podem ajudar-lo en la gestió de la mateixa, per això, no té més que contactar-nos a botiguersonline@gmail.com o a través del telèfon d'atenció al client 647 621 093 i facilitar-nos la informació gràfica necessària (li demanarem que ens enviï unes fotografies) així com el número de comanda a què fa referència la reclamació. Estarem encantats d'ajudar amb aquesta gestió. No obstant això, una vegada més, animem als nostres clients a que vagin al seu comerç local també per resoldre qualsevol gestió de la garantia; amb aquests gestos es contribueix a la dinamització del comerç local i dels espais urbans.

BotiguersOnline.com li recorda que l'article a tornar ha de conservar tots els seus accessoris i instruccions d'origen per poder ser retornat. Les instruccions per al correcte ús i instal·lació del producte, així com la documentació de garantia inclosa pels fabricants són d'obligada lectura i compliment pel comprador.

Legislació i jurisdicció

Les presents condicions s'interpretaran d'acord amb la legislació vigent en matèria de comerç electrònic (Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Informació i Comerç Electrònic) que s'aplicarà subsidiàriament en tot el que no s'hagi previst explícitament en les mateixes.

Els drets de BotiguersOnline.com sobre el contingut d'aquesta pàgina web estan protegits per la legislació vigent espanyola i internacional relativa a la propietat intel·lectual i industrial.

A BotiguersOnline.com desitgem que la seva experiència de compra a Internet sigui positiva així que si necessita qualsevol aclariment o més informació sobre qualsevol dels punts exposats en aquesta pàgina, no dubti en contactar amb nosaltres a botiguersonline@gmail.com o al telèfon d'atenció al client 647 621 093 i estarem encantats d'ajudar a resoldre les seves qüestions.