Fabricants

Proveïdors

1.- Un Botiguer decideix començar a vendre per Internet sense cap cost ni inversió i ens truca.
 


2.- En pocs dies posem el seus productes a la venda a botiguersonline.com. Gravem i publiquem un vídeo explicatiu de cada producte per a que tinguis tota la informació necessària abans de comprar-lo.
 


3.- Compres qualsevol producte o servei al nostre web i pagues a la nostra pasarel·la de pagament online securitzada amb protocol CES de Banc Sabadell. Hauràs estalviat ja que SEMPRE apliquem un descompte respecte del preu a la botiga física.
 


4.- Un cop finalitzis la comanda el nostre agent comercial contactarà amb tú (en horari laboral) per a confirmar la disponibilitat dels productes i aclarir-te qualsevol dubte que tinguis.
 


5.- Esperes 2 horas laborables i pots recollir la teva comanda a la botiga física amb el teu DNI. Pots anar a l'hora que et vagi millor dins de l'horari comercial de cada botiga. Estem a Esparreguera, Abrera y Olesa de Montserrat i ens agrada que recullis la comanda a les botigues però si estàs lluny o no pots, no et preocupis, t'enviem la comanda a casa en un plaç de 48 a 72 hores. 


Si tens qualsevol dubte, estarem encantats d'atendre't al 647 621 093 o per correu electrònic a botiguersonline@gmail.com

Recomana'ns als teus amics si creus que els podem agradar!

Gràcies per visitar-nos!