Fabricants

Proveïdors

Entrega

Formes de lliurament , enviament i recollida de productes

Fins ara, BotiguersOnline.com no realitza lliurament a domicili dels béns i serveis que es comercialitzen a la botiga online. És el comerç indicat en cada fitxa de producte el que realitza el lliurament dels béns o serveis que s'adquireixen en BotiguersOnline.com .

 

En molts casos, el comerç a què es fa referència a la fitxa de producte, no tindrà cap problema en facilitar-li el lliurament a domicili dels béns que s'adquireixin a BotiguersOnline.com. Per a això, client i comerç s'han de posar d' acord de manera bilateral en els termes i condicions del lliurament a domicili, sense interacció ni implicació per part de BotiguersOnline.com, que opta per animar al client a que acudeixi personalment a cada comerç per recollir els béns adquirits i gaudir del servei i l'atenció personal dels comerciants; d'aquesta manera es contribueix a la dinamització dels espais urbans i del comerç local.

 

Amb caràcter general, la recollida dels productes o serveis (béns que puguin ser recollits o serveis que puguin ser gaudits o rebuts) que s'adquireixen en BotiguersOnline.com poden realitzar-se a partir de 2 hores d'horari laborable del comerç després de haver-se finalitzat la transacció de compra a Internet, és a dir, un cop rebuda la confirmació de la comanda al correu electrònic del client, s'ha de deixar un marge de 2 hores laborables al comerç abans de poder fer la recollida del producte o servei.

Amb caràcter específic i puntual, BotiguersOnline.com es reserva el dret de publicar productes amb termes i terminis de recollida diferents als habituals, en aquest cas, els terminis s'indicaran degudament en la fitxa de producte.

 

Per recollir qualsevol producte o gaudir de la realització de qualsevol servei adquirit a BotiguersOnline.com és imprescindible que la persona que acudeix al lliurament s'identifiqui en el comerç mitjançant un document oficial vàlid i vigent (DNI, passaport, NIE). També és necessari conèixer el nombre de comanda que es va a recollir, podent facilitar imprès al comerciant però també mitjançant la pantalla del seu telèfon mòbil o un altre dispositiu electrònic o fins i tot facilitant el número de memòria, en qualsevol cas, el comerciant només lliurarà el demanat a la persona que s'identifiqui convenientment (DNI, passaport o NIE) amb el nom especificat en fer la comanda a BotiguersOnline.com.

 

En cas de fer un regal, en el procés de compra, s'hauria d'indicar el nom de la persona que farà físicament la recollida del producte al comerç.