6 breus tutorials informàtics pel botiguer sense temps!

Us deixem un petit recull dels últims tutorials que hem publicat al blog. Esperem que us agradin i us ajudin!

 

Imprimir les teves pròpies targetes de visita

De forma senzilla i amb la nostra pròpia impressora podem imprimir targetes de visita per al nostre negoci sense necessitat de comprar una gran tirada en una impremta. Aquí teniu l’enllaç al tutorial.

Projectar tuits o hashtags en un esdeveniment

Quan formem part d’un esdeveniment podem, de forma molt senzilla, projectar o mostrar en una pantalla d’ordinador el que a Twitter es va dient sobre l’esdeveniment (ja siguin tuits d’un compte o hashtags). Es requereix tenir connexió a Internet. Enllaç a l’explicació de com fer-ho en un parell de minuts.

Crear els teus codis QR

Tots podem crear els nostres propis codis QR de forma gratuïta i sense més complicació que teclejar l’adreça de la nostra pàgina a Facebook. Els codis QR s’estan usant molt com publicitat, aquí hi ha l’enllaç que us explica com crear un codi QR propi en un moment.

Fer la pàgina web gratuïta de la botiga

En BotiguersOnline.com creem gratis la pàgina web de la botiga (si us plau, no espereu guanyar un premi de disseny web amb la nostra pàgina) però és gratis i posa a la Xarxa les dades imprescindibles sobre el teu comerç. Creiem que val la pena. Us deixem aquí l’enllaç per a crear la vostra web per si us animeu.

Imprimir en PDF

És tan senzill com instal·lar un programa nou i afegir una impressora connectada al vostre ordinador. Us expliquem breument una de les moltes formes de fer-ho que existeixen. Aquí està l’enllaç al post en què expliquem com imprimir en PDF.

Afegir una signatura a un correu Gmail

Perquè en tots els vostres emails viatgi també la vostra informació de contacte és recomanable tancar cada correu electrònic amb una signatura. En aquest post que enllacem us expliquem com fer-ho amb un exemple nostre (només per correus Gmail).

Ja sabeu, si teniu qualsevol comentari, crítica o consulta, feu-nos-ho arribar a botiguersonline@gmail.com

Bio Josep Jurado

Josep Jurado és Enginyer Aeronàutic i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Expert en incorporar les noves tecnologies als negocis evitant complicacions a les companyies. Col·labora amb qualsevol empresa o professional autònom que ho demani per ajudar-los a incorporar diversos tipus d'eines tecnològiques que millorin la productivitat del seu negoci i actua com a dinamitzador en projectes tecnològics estancats.